Lås upp Tre

Hur man låser upp mobilen som är låst till Tre

Vill du Låsa upp operatörslås för operatören Tre? Oroa dig inte här kommer vi att utförligt beskriva hur man går till väga. Vi kommer även att lista alla metoder som är billiga eller till och med gratis att låsa upp Tre.

Det första du behöver göra för att låsa upp din mobil som är knuten till tre är att besöka en tre butik eller ringa följande nr. –> 0771 735 300. Se till att du har IMEI nr tillgänligt. Det ska står på mobiltelefonen , kvittot eller på packetet till mobiltelefonen. Du kommer då få ett brev från posten om hur du skall gå tillväga för att låsa upp din mobil som är låst till tre. Det tar ett par veckor innan brevet kommer.

Steg 1 är att fylla i IMEI nummer på hemsidan. Du måste inte vara kund för att kunna göra det utan det fungerar på vem som helst. Det är viktigt att du följer instruktionerna och att du lämnar din mailadress. För endast där kommer du få en detaljerad upplysning hur du låser upp din mobil till Tre.

För att låsa upp en mobiltelefon som är operatörslåst till Tre så krävs det att du väntar 12 månader. Om du försöker att låsa upp den tidigare så kommer du fortfarande vara tvungen att betala abonemangsavgiften.

Kom ihåg att detta endast kan låsas upp om din mobil är kopplad just till Tre. Är den kopplad till en annan operatör så får du kolla menyn, här till höger, ifall just din operatör finns med.

Vilka modeller behöver du låsa upp?

Vad det kostar framgår av Tre.