Företag som erbjuder upplåsning av operatörslås

I dag finns det många företag som erbjuder upplåsning av operatörslås. En del specialiserar sig på upplåsning och andra integrerar upplåsningstjänsten i sin ordinarie affärsverksamhet, som oftast är att sälja mobiltelefoner och tillbehör.

Skicka in telefonen för upplåsning

De flesta upplåsningstjänster kräver att mobiltelefonen skickas in till upplåsningsföretaget. Skicka alltid telefonen i ett vadderat rekommenderat brev eller paket (som lämnas in på Posten där du får ett garantikvitto med ett kolli-id för spårning). Posten lämnar högst 5 000 kr i ersättning för försvunnet eller skadat rekommenderat gods.

Hur vet man att företaget är seriöst?

När du skickar in telefonen till något av de etablerade, seriösa upplåsningsföretagen finns det ingen större anledning att vara orolig. Hur avgör du då om man kan lita på företaget? Börja med att studera företagets webbplats där organisationsnummer, adress och telefonnummer bör finnas. Sedan kan du söka på internet efter information och recensioner av företaget.

Lämna in för upplåsning i butik

Känner du dig osäker på att skicka iväg telefonen har en del upplåsningsfirmor fysiska butiker dit du kan vända dig för mobiltelefonupplåsning. I vissa fall tar det bara några minuter att låsa upp telefonen!

Lås upp operatörslåset hos dessa företag

Gnylf.com
Vi säljer upplåsningskoder till alla mobiler.
Du kan enkelt och säkert själv låsa upp din mobil hemma.
www.Gnylf.com

Emils Mobil
Både säljer och låser upp mobiltelefoner till bra priser. Nokia, Sony Ericsson, Samsung, Siemens, Motorola, LG, NEC.
www.emilsmobil.com

Fler länkar om operatörslås

Svenskasidor.nu
Svensk länkkatalog som innehåller företag och webbplatser som låser upp mobiltelefoner.
www.svenskasidor.nu

+ Lägg till länk